Skip to main content

Oznámení na neděli 20.6.2021

Naplánovaná událost Aktuality Kalendář

V právě rozeslaném oznámení na neděli, které jde na všechny emailové adresy, z nichž nám lidé projeví zájem o zasílání, se dočtete hlavně informaci, kde nás v neděli najdete:

V neděli nás nehledejte v Novém kostele. Tam je pouze staveniště. Jen klubovna a kancelář se dá použít. Pro naše bohoslužby budeme užívat od této neděle, od 20.6.2021 Novou obřadní síň na Zámeckém návrší. Nebo litomyšlské zahrady, kde bychom určitě byli rádi všichni spolu na 1. neděli v měsíci…

Bohoslužby jsou podle nařízení vlády stále – přibližně – na dvě polovičky našeho společenství. I proto, že má obřadní síň menší kapacitu. Prosíme o pochopení. Musíme respektovat rozestupy, pokud nepatříme do jedné rodiny, a používat desinfekci rukou, kterou najdete při vstupu do kostela. Také nám zůstávají respirátory.

Budeme spolu v 9:30, v 11:00 (se službou dětem) a v 18:00. Večerní setkání se zaměřuje na potřeby příchozích – Bude v Novém kostele. Budeme otevřeni hledačům, lidem nejistým a nespokojeným s křesťanstvím. Třeba někoho vezměte s sebou a přijďte, pokud by se Vám to hodilo. Na první dvě se nemusíte hlásit, na večerní se pojďme domlouvat podle potřeby.