Skip to main content

Oznámení na neděli 13.6.2021

Naplánovaná událost Aktuality Kalendář

V rozeslaném oznámení na emaily těch, kteří si o to požádají – skutečně posíláme všem, kdo mají zájem – je například tato informace: 

V Novém kostele se v neděli 13.6. rozloučíme s naším sálem, alespoň na čas. V pondělí nastoupí stavebníci a budou připravovat stavbu.To mne vede ke dvěma poděkováním: Především za práci všech rodičů, kteří se podíleli v minulém období na programech pro děti. Vážíme si se staršovstvem Vaší práce. Přemýšlejte prosím, jak to uděláme s dětmi po prázdninách. Také zvažujte termíny, které byste – samozřejmě s nadějí na normální podmínky – potřebovali zablokovat. Letos jsme se nedostali k předprázdninovému plánování.

Druhé poděkování je pro všechny, kteří se uvolnili minulé úterý a středu k vyklízecí brigádě. Díky Ondřejovi Mackovi za organizaci a práci, taky Šimonovi Rouskovi, Kryštofovi Mackovi, Matyášovi a Hance Hájkovým. Radce a Vlaďce, které už připravovaly věci pro letní tábor Hobitů.

Pokud by někdo mohl, potřebujeme pomoc pro oblepení nábytku fóliemi, odklizení zbytku věcí tak, aby nepřišly k úhoně. Plánujeme pondělí a nebo úterý odpoledne. Přihlašte se, prosíme, kazateli.

Pro naše bohoslužby budeme užívat od neděle 20.6.2021 obřadní síň na Zámeckém návrší. Nebo litomyšlské zahrady, určitě bychom rádi byli všichni sppolu na 1. neděli v měsíci… Bohoslužby jsou podle nařízení vlády stále – přibližně – na polovičku kapacity kostela. Prosíme o pochopení. Musíme respektovat rozestupy, pokud nepatříme do jedné rodiny, a používat desinfekci rukou, kterou najdete při vstupu do kostela. Také nám zůstávají respirátory.Platí, že je možnost využít neděle ve dvou či třech skupinách v 9:30, v 11:00 (se službou dětem) a v 18:00. Večerní setkání se zaměřuje na potřeby příchozích – budeme otevřeni hledačům, lidem nejistým a nespokojeným s křesťanstvím. Třeba někoho vezměte s sebou a přijďte, pokud by se Vám to hodilo. Na první dvě se nemusíte hlásit, na večerní se pojďme domlouvat podle potřeby.