Skip to main content

Oznámení na neděli 6.6.2021

Naplánovaná událost Aktuality Kalendář

V oznámení, které rozesíláme každému, kdo si o to požádá, najdete:  Na každou další neděli se pokusím nahrát Slovo na neděli z nějakého hezkého místa v okolí. Na neděli 6.6.2021 Vám a Vašim přátelům, také i návštěvníkům našeho kostela nabízím slovo natočené na Růžovém paloučku.

Všechny informace, fotografie a zprávy najdete na www.novykostel.cz, běží v záběhu. Tam také najdete prostupy na stránky našich klubů, našich přátel a také na naši knihovnu. Děkujeme za všechny připomínky a ohlasy. 

Z Nového kostela nás stavebníci vytěsní pravděpodobně 18.6.2021, jak jsme se včera dozvěděli podle termínu dodání potrubí pro vedení pod stropem v sále. Až budeme mimo kostel, nabízí se nám obřadní síň na Zámeckém návrší. Nebo litomyšlské zahrady… Bohoslužby jsou podle nařízení vlády stále na – přibližně – polovičku kapacity kostela. Prosíme o pochopení. Musíme respektovat rozestupy, pokud nepatříme do jedné rodiny, a používat desinfekci rukou, kterou najdete při vstupu do kostela. Také nám zůstávají respirátory.

Stáhněte si celý text…