Skip to main content

Oznámení na neděli 30.5.2021

Naplánovaná událost Aktuality Kalendář

Rozeslané oznámení říká, že: Bohoslužby v neděli 30.5.2021 budou opět ve třech skupinách v 9:30, v 11:00 (se službou dětem) a v 18:00. Večerní setkání se zaměřuje na potřeby příchozích – budeme otevřeni hledačům, lidem nejistým a nespokojeným s křesťanstvím. Třeba někoho vezměte s sebou a přijďte, pokud by se Vám to hodilo. Na první dvě se nemusíte hlásit, na večerní se pojďme domlouvat podle potřeby. 

V 9:30 káže Lukáš Rejman a v 11:00 Daniel Kvasnička, který je ráno od 9:00 v Moravské Třebové v kostele ČCE. Vzhledem k tomu, že vláda nerozvolňuje rozumně, protože staví proti sobě například kulturní akce a restaurace, proto držíme solidaritu a zachováváme nařízení a podmínky pro scházení. Prosíme o pochopení. Musíme respektovat rozestupy, pokud nepatříme do jedné rodiny, používat desinfekci rukou, kterou najdete při vstupu do kostela a také nám zůstávají roušky. Žádná revoluce zatím není ani v pokynech, které máme z ústředí, z Rady Církve bratrské a ta zase z nařízení Vlády ČR. Ohleduplnost především! To vůči sobě navzájem, ale i vůči těm, které nařízení daleko více omezuje, než nás. Nahrávka kázání bude jako obyčejně na Facebooku sboru a na YouTube.

V pondělí je první setkání klubu Hobit! V 16:00 u kostela s tím, že děti budou spolu venku. V týdnu čteme v úterních biblických hodinách list Hebrejům. Vždy v 18:00 hodin.

Pokud by kdokoliv potřeboval – opět nabízím, že se individuálně budu věnovat každému, kdo potřebuje. Navrhněte čas. Kostel je k dispozici. Volejte mi na čísla 733 619 141 a 604 947 739

V týdnu jsem mohl být se sestrou Irovou. Vezl jsem jí kytičku, zamávali jsme si s Jindrovými. A dnes volali Beňovi z Luže a moc všechny pozdravují. Statečně bojují. Myslete na ně, na všechny. Modlíme se také za bratra Daniela Féra. Průběžné informace a možnost zapojení do modliteb jsou na webu Dětské misie. Váš Daniel